Libros
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

sábado, 16 de noviembre de 2019

Resultados e clasificacións, crónicas SCD Malpica:

Unha SCD Malpica, nula en ataque na primeira parte con vento a favor (só tirou unha vez), saíu derrotada con todo merecemento na segunda, ante un Corme CF moito mais efectivo, dadas as facilidades que a defensa malpicán concedíu neste tempo.
   Pola SCD Malpica xogaron: Damián; Andy, Belar, Cristian Villar, Laik; (Kevin, 68), Migueliño, Esmorís, (Marcos Núñez, 75), Juan Fuentes,  Pace, (Orgueira,62), Aitor, Alberto Hombre.
    Goleadores: 1-0, m. 49: Adrián Doldán, tras unha boa xogada de toda dianteira local. 2-0, m. 53: Dani Casal, de falta directa. 3-0, m. 61: perda do "coiro" por parte da defensa malpicán ante Adrián Doldán, centro e Dani Casal remata a porta valeira. 4-0, m. 74: outra perda do "coiro" defensiva, ocasiona unha internada de Javi Peón que vate a Damián.
Ambiente: 140 seareiros nas bancadas.
 Recibiron tarxetas amarelas pola SCD Malpica: Aitor, (por protestar). Pace, (xogo perigoso). Andy, (protestar). Laik, (xogo perigoso). Belar, (xogo perigoso). Alberto H., (protestar).
   Nota: Deben ter precaución os futbolistas malpicáns, xa que esta tempada a RFGF, cobra a dous euros cada amoestación. E xa se levan gastados mais de 150 euros en once xornadas.

VETERANOS:
   Victoria dos Veteranos da SCD Malpica fronte ao Xornes FC, en partido disputado na "Pedra Queimada" a petición do conxunto rival, por non dispoñer estes de campo propio, (1-0).
   O gol foi conseguido en propia porta polo visitante Bruno Pose.
    Formación malpicán: Suso; Alberto Seaia, Nando Couto, Alberto Carballo, Javi Bermejo, Mutio, Leo, Arcay, Richard, Nacho, Alberto Barizo.
    Tamén Xogaron: Chaves, Palermo, Abel, Fdo. Couto, Dourado.

Á SCD Malpica xuvenil volve a caer derrotado na "Pedra Queimada" desta vez ante o U.C Cee (0-3).
   Os malpicáns, que realizaron unha primeira parte moi ben xogada (0-0 descanso), acabaron sucumbindo nos último dez minutos, debido ao cansancio acumulado, e, sobre todo a falta de fondo físico.
   Aliñación:  Iker; David Abelenda, Álex, Bello, Souto; Amarelle, Iván Vidal, (Eric, m. 65), Ramos, Costi, Orgueira, Renzo.
   Goleadores:  0-1, m. 78: Nicolás Toba. 0-2, m. 83: Álex Castro. 0-3, m. 90+2: Iago Muiño.