Libros
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

domingo, 3 de noviembre de 2019

Resultados e clasificacións da 9ª xornada da "liga da costa"

Terceira xornada sen perder da SCD Malpica e as tres disputadas en campos contrarios, destacando ademais á racha goleadora acadada: 9 goles a favor e tres en contra.
   Esta tarde en Cabana con choiva e vento racheado que dificultaba á práctica do fútbol, conseguiu doblegar a unha voluntariosa Cabana SD, que venceu moi cara a derrota (1-3).
   Os malpicáns que foron prácticos na consecución dos goles, (dous a balón parado e un en xogada) víronse, posiblemente debido aos trocos, dominados nos últimos 15 minutos.
   SCD Malpica: Damián; Juan Abelenda, (Amarelle, 59), Kevin, Cristian Villar, Belar, (Roberto, 83), Migueliño, Juan Fuentes, Michi Castro, (Marcos Núñez, 75), Aitor, Pace, (Orgueira, 60).
   Goleadores: 0-1, m. 1: saque de curruncho botado por Aitor e remate de Juan Fuentes na liña de gol. 0-2, m. 14: falta ao borde da área botada por Aitor, rexeita en curto o porteiro local Víctor, Michi Castro moi oportuno remacha á rede.
1-2, m. 17: xogada combinada por banda esquerda dos locais con centro atrás e esplendido remate de Aaraón pola escadra. 1-3, m. 54: xogada individual de Michi Castro con cesión sobre Andy o cal de tiro cruzado bate a Víctor.
   Ambiente e Incidencias: Uns sesenta seareiros nas bancadas nunha tarde con choiva e vento, sobre todo na segunda parte.