Libros
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

lunes, 19 de noviembre de 2018

Equipos da SCD Malpica, e resumo da xornada:

O "derbi" da "Pedra Queimada", decantouse polo Buño SCD, nun partido no que o conxunto "oleiro" que estreaba adestrador, soubo mostrar as súas cartas cuns tres ou catro contraataques que levaron moito perigo a portería da SCD Malpica, hoxe defendida, moi ben por certo, polo "avó" da "costa", Eusebio.
   Á SCD Malpica, que dominou territorialmente, case nunca chegou con excesiva claridade a portería defendida por J. Brais, xerou algunha ocasión sí, pero as contras do Buño, foron terroríficas, desbaratándoas o "avó" Eusebio, con felices intervencións.
   O partido case se decantaba con empate sen goles, pero o exmalpicán Pitis, culminou con eficacia o último contraataque dos "oleiros", que ademais, celebrouno como se dunha final se tratara. REVANCHISMO ?

Formación da SCD Malpica: Eusebio; Mante, Belar, Dimitri, J. Fuentes, Migueliño, Andy, (Brais Ceán, 63), Aitor, (Roberto, 85), Marcos, (Martín, 53), D. Casal, Alberto H. (Jorge, 82).

Gol: Contraataque,rápido do Buño, con saída dende a defensa, troco de orientación profundo sobre a carreira de Pitis, constituido de extremo esquerdo, o cal, ante a saída a deseperada de Eusebio, cruza o "coiro" moi habilmente as redes locais.

O CD Razo, nunha grande segunda parte, rompe a racha de tres xornadas sen perder da Asociación de Veteranos da SCD Malpica.
   Os malpicáns tremaron moi ben do conxunto local na primeira parte, chegándose ao descanso con (2-1), logo de varios erros ante o gol.
    Goleadores:  1-0, m. 15: Gustavo. 2-0, m. 42: Couto. 2-1, m. 44: Mútiu. 3-1, m. 58: Roberto. 4-1, m. 76: Roberto. 5-1, m. 89: Gustavo.