Libros
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

domingo, 11 de noviembre de 2018

"Liga da Costa" resultados e clasificacións da xornada::

Non puido ser, á SCD Malpica ven de valeiro da súa visita ao "Eleuterio Balayo" onde disputa os seus partidos o Volantes de Baño.
  Os malpicáns, que se adiantaron no marcador nada mais sair ao campo(m.2),logo se viron igualados (m.4),despois recibiron un dos chamados goles psicolóxicos na prolongación da primeira parte.
   Na segunda parte, os locais nos primeiros 17 minutos, conseguiron a remontada, ante o desconcerto dos malpicáns, para colmo de males, a lesión de Gonzalo e a expulsión de Brais Lado, tamén foron notas negativas en favor dos locais.
   Aliñación da SCD Malpica: Ángel Lamas; Mante, Belar,(Jorge, 63), Dimitri,(Andy, 63),Juan Fuentes,Migueliño, Aitor, (Marcos, 73),Laik, Brais Lado, Dani Casal, Gonzalo, (Alberto H. 46),(Roberto,79).
   Goleadores: 0-1, m. 2: Dani Casal. 1-1, m.4:R.Bueno. 2-1, m.45+1: Raúl Lago. 3-1, m.54: Saúl Díaz.4-1,m.62: J.Ml. Bermúdez.

Esta mañá na "Pedra Queimada" á Asociación de Veteranos da SCD Malpica, logrou un empate ante A.C.D. San Ramón de Veteranos: 3-3.
   Deste xeito, os malpicáns interrompen un boa xeira de dúas vitorias consecutvias conseguidas nas dúas xornadas anteriores.

Goleadores: 1-0, m. 18: Johsua. 1-1, m. 19: Santiago. 1-2, m. 38: Rubén. 2-2, m. 40, Palermo. 3-2, m. 49: Arcay. 3-3, m. 60: Fuentes.