Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

sábado, 1 de febrero de 2020

Resultados e clasificacións da última xornada da "costa":

XUVENIS:

Celebrouse a 18ª xornada de liga da Primeira Autonómica Xuvenil, competición na que participaba á SCD Malpica, pero que se retirou da mesma o inicio da segunda volta.
   Salvo o partido CSD Sofán-SCRD Esteirana, que quedou aprazado até o 25-02-20, os resultados e clasificacións da citada xornada, foron os que a continuación se detallan:

AGORA E SEMPRE COA SCD MALPICA!

V E T E R A N O S :
    Primeira vitoria dos Veteranos da SCD Malpica, nesta segunda volta da liga, trala derrota ante o "Arasois FC" e ás igualadas ante o D. Carballo e ACD S. Ramón.
   Esta vitoria ante o Buño Veteranos SCD, labrouse nos últimos quince minutos do partido tras setenta e cinco minutos moi igualados. O acerto no remate dos dianteiros Nacho e Arcay, resolveron os tres puntos para os malpicáns.
   Xogaron pola SCD Malpica: Suso; Chaves, Luís Naya, Alb. Seaia, Leo; Mútio, Arcay, Suso Zas, Palermo, Nacho, Richard.
   Tamén xogaron: Carlos, Washi, Nando Couto, Abel, Fdo. Couto.
    Goleadores: 1-0, m. 78, Nacho, 2-0, m. 88: Arcay.
Resultados e clasificación da xornada:

AFECCIONADOS:
  Unha SCD Malpica, mermado polas baixas e con dous xuvenís nas súas ringleiras, acabou contundente derrotado no "Xosé Luís Vara", ante unha SCRD Esteirana completa de efectivos.
   Para colmo de males, os malpicáns xogaron toda segunda parte con dez futbolistas, tras ser expulsado Xaco (m. 45), por dobre amarela. Así é todo, os locais aumentaron o resultado nos últimos 15 minutos grazas a un penalti e a un gol do xuvenil Farinos. Até eses intres, os malpicáns con dez, tremaron dos de Esteiro até que o físico lle dobrou as pernas.
   Aliñación da SCD Malpica: Ángel Lamas; Bello, (Laik, 68), Kevin, Dimitri, Belar; Migueliño, Ceide, Andy, (Amarelle, 84), Alberto Esmoris, Xaco, Mante.
  Goleadores: 1-0, m. 40: Elías Ruso. 2-0, m. 78: Brais Romero (P). 3-0, m. 83: Álvaro Farinos.
  Incidencias:    Caso especial á do Sr. Colexiado santiagués trencilla do encontro, que non deixou lucir a súa vestimenta habitual de coor azul aos malpicáns ao parecer por similitude coas azul grana (?) da SCDR Esteirana.
   Recibiron tarxetas os seguintes malpicáns: Xaco, (A) m. 10 e 45. Alb. Esmoris, (A) m. 30. Kevin, (A) m. 37.