Libros
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

sábado, 25 de enero de 2020

Resultados e clasificacións fútbol da "costa":

XUVENÍS: Celebrouse na tarde de hoxe a 17ª xornada da "Liga da Costa" de xuvenís, onde, nesta segunda volta non participa á SCD Malpica, tras haberse retirado ao final da primeira volta, os resultados que se deron nesta xornada foron os seguintes e, a clasificación esta asi:

AGORA E SEMPRE COA SCD MALPICA!

VETERANOS:

Nun partido moi disputado ante o A.C.D. S. Ramón de Veteranos, terceiro clasificado, os Veteranos da SCD Malpica lograron un meritorio empate a dous goles, (segundo consecutivo desta segunda volta), que lle mantén intactas ás aspiracións de clasificarse para a promoción de ascenso.
   Aliñación dos malpicáns: Suso; Chaves, Alberto Seaia, Alberto Carballo, Suso Zas; Mútio, Arcay, Leo, Palermo, Nacho, Richard.
    Tamén xogaron: Luís Naya, Washi, Javi Bermejo, Nando Couto, Abel, Fdo. Couto.
   Goleadores: 0-1, m. 34: Palermo (p). 1-1, m. 52: Juan Carlos. 1-2, m. 68: Arcay. 2-2, m. 70: Rubén.
    Resultados e clasificacións da xornada:

"LIGA D A COSTA":

O Ponteceso SD, cortou a racha de victorias da SCD Malpica nesta segunda volta, cunha segunda parte de presión asfixiante aos individualistas medios centros da SCD Malpica, que, coa súa mentalidade de excesivos regates, acababan perdendo o "coiro" a pes dos pontecesáns e estes aproximavanse con perigo ao meta Damián.
   Na primeira parte o partido estivo moi nivelado, e, salvo os goles, o xogo discurriu no centro de campo pero sin excesivo perigo para ambas as dúas porterías, houbo sí, antes do segundo gol visitante, unha única e clarísima oportunidade do malpicán Alberto Hombre, o cal, moi atento a un clamoroso fallo do porteiro atopouse co "coiro" nos pes a un metro da portería pero o seu tiro inexplicablemente saíu por fora da portería.
  Tal como queda dito anteriormente, aos malpicáns sobroulle a segunda parte, demostrando os da Vila do Pondal, o por que, do segundo posto que ocupan, en fin, qué á SCD Malpica non tivo o seu día.
  Pola SCD Malpica formaron:   Damián; Mante, Belar, Lucio, Cristian  V.; Migueliño, (Ceide, 58), Andy, (Dimitri, 77), Xaco, (Kevin, 72), Jairo, Alberto Hombre, (Ángel Lamas, 83).
  Goleadores: 1-0, m. 8, Mante, remata dende cerca un rexeite do porteiro visitante a un saque de curruncho. 1-1, m. 26: Charro, de tiro cruzado nun man a man con Damián. 1-2, m. 32: xogada individual por banda dereita de Martín Puente, que resolve ante Damián. 1-3, m. 90: penalti por unha tímida man dun defensor malpicán que Xuco transforma.
  Abiente e incidencias:  Preto de 135 seareiros nas bancadas, sendo até o momento a mellor entrada da tempada.
  Debutaron nas rengleiras da SCD Malpica, o veterano exdeportivista Xaco e mais Ceide, ambos procedentes do Laracha CF e UD Cerqueda.
   A nota negativa, causouna o futbolista da SCD Malpica, Alberto Hombre, que, nunha xogada fortuíta, resultou mancado nun xeonllo o cal houbo que trasladalo nunha ambulancia ao hospital Quirón. Segundo á última información facilitada polo  Delegado de clube local, realizáronlle unha R.M. e, ao parecer non ten o menisco danado, agora esta en observación por si tivera algún ligamento mal ou algún cartílago.
  Esperamos e desexamoslle unha pronta recuperación.