Libros
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

domingo, 25 de febrero de 2018

REsultados e clasificacións da "liga da costa e Cadetes::

Non puideron conseguir a vitoria os Cadetes de "Esmorís" na mañá de hoxe na "Pedra Queimada" ante un correoso Camariñas, que non demostrou para nada o posto que ocupa de colísta na táboa. O seu goleador Anxo Méndez, autor dos tres tantos volveu tolos aos defensores malpicáns. Menos mal que Raúl, puido conseguir o empate nos minutos finais e salvar un punto.
  Resultado e goleadores: SCD MALPICA 3 - 3  CAMARIÑAS FC.

1 - 0, Min. 33: Luisito. 2 - 0, Min. 35: Luisito. 2-1, Min. 39: Anxo. 2 - 2, Min. 49: Anxo. 2 - 3, Min. 65: Anxo. 3 - 3, Min. 75: Raúl.

Terceira derrota consecutiva da SCD Malpica e mal se poñen as cousas na clasificación xa que se lle van aproximando os rivais implicados no descenso.
    Saíron durmidos os malpicáns, pois aos 21 minutos, xa tiñan tres goles encaixados.
 Reultado Lira CF 3 - 2  SCd Malpica.

Goleadores: 1-0, m. 5: Martínez Piñeiro. 2-0, min. 18: Martínez Piñeiro. 3-0, m. 21: Bruno. 3-1, m. 24: Ures. 3-2, m. 89: Dimitri.