Libros
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

lunes, 6 de mayo de 2019

Final "liga da costa" resultados e clasificacións:

Final da tempada 2018/2019, enfrontáronse na "Pedra Queimada" dous equipos cos deberes feitos, á SCD Malpica e o Ponteceso SD.
   Ambos conxuntos realizaron unha primeira parte sen agobios defensivos e libre de toda marrullería, cunha deportividade encomiable, (0-0).
   Na segunda parte trocou a decoración, a partir do gol encaixado (m. 58), viñeron os malos modos até o punto de perderse os estrivos entre futbolistas e banquiños.
   Formación da SCD Malpica:  Ángel; Brais Ceán, Jorge, Cristian Villar, J. Fuentes, Capelán, Aitor, Roberto, Jairo, (David López, m. 46), Gonzalo, Mante, (Marcos, m. 69).
    Goles:  1-0, m. 58: excelente combinación por banda esquerda entre Gonzalo e Aitor o cal dende a liña de fondo envía un centro atrás que aprovieta Brais Ceán para emvíar a rede a porta baleira.
    Preto de 125 seareiros na "Pedra Queimada".

Severa derrota da A.V. da SCD Malpica ante o subcampión da liga de División de Honra, (1-6), nos oitavos de final da "copa da costa" de veteranos.
   Os veteranos coa falta de titulares nada puideron facer ante tan temido e mais mozo rival.