Libros
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

domingo, 24 de marzo de 2019

Información deportiva da SCD Malpica:

Punto a punto á SCD Malpica vai sumando para alonxarse dos postos de descenso, esta tarde en "Xaviña" fixo táboas co Buño SCD (1-1) nun partido que puido acabar goleando, debido a unha sensacional segunda parte na que pechou aos "oleiros" no seu campo. Dous tiros ao longueiro, oportunidades claras de Martín, Aitor, Gonzalo e Mante, con mans a mans ante o porteiro local Brais que hoxe fixo o partido da súa vida.

Así formou o conxunto malpicán: Eusebio; (Ángel, 46); Jorge, (Brais Ceán, 58), Andy, J. Fuentes, Cristian; Capelán, Aitor, (Dimitri, 81), Laik, (José, 73), Martín, (David, 85), Gonzalo, Mante.

Goleadores: 0-1, m. 26: saque de curruncho botado por Gonzalo e remate de Mante na área pequena. 1-1, m. 28: saque de curruncho rexeitado ao lateral da área pola defensa malpicán e Moja, empalma unha bolea fora do alcance de Eusebio.

Os veteranos da S.V. da SCD Malpica, frean cun empate, a súa boa racha de catro vitorias cosecutivas dos últimos partidos. O gol de Palermo, que adiantaba aos malpicáns no marcador, foi nivelado a dous minutos do final polos carballeses, truncando deste xeito a boa xeira de resultados.
   Formación: Suso; Chaves, Nando Couto, Alb. Carballo, Alb. Seaia, Mútiu, Javi Mato, Leo, Palermo, Suso Zas.
Tamém xogaron: Pedro, Washi, Abel, Fdo. Couto.
Goleadores: 0-1, m. 30: Palermo. 1-1, m. 88: Eloy Martínez.