Libros
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

domingo, 10 de marzo de 2019

"Liga da Costa" resultados e clasificacións::

Non foi quen á SCD Malpica de arrincar ningún punto na súa visita a Verdillo e volveu de valeiro, nun partido onde, antes da media hora xa perdía por 2-0, debido a un penalti innecesario no primeiro e un fallo de marcaxe no segundo.
   Pero aínda así meteuse no partido ao fio do descanso nun gran gol de Gonzalo a fallo dun saque de porta do meta local, o malpicán aproveitou dende uns corenta metros o erro do defectuoso saque do porteiro.
   Na segunda parte de pouco lle serviu ao conxunto de "Gurita" levar sempre a iniciativa, pois os dianteiros non acertaban coa meta de Rubén. Para colmo de males, Ángel, porteiro da SCD Malpica, non saíu con toda vantaxe a recoller un "coiro" sen perigo que ía saír pola liña de fondo, pero que un dianteiro local, con mais insistencia chegou a el para centralo, e o goleador da tarde Brais Cancela introducía na portería ante a desesperación dos futbolistas visitantes.
   Logo, sería Jairo o cal ao saque de falta directa acurtaba distancias, e, este mesmo futbolista perdía a ocasión do empate, no min. 90, tras xogada combinada entre Mante e Gonzalo que Jairo a porta valeira dende o punto de penalti, lanzou fora.
    Á SCD Malpica formou con: Ángel; Mante, Andy, (Brais Ceán, 90), Juan Fuentes, Cristian; Capelan, Aitor, (Jorge, 86), Laik, (Dimitri, 71), Jairo, Gonzalo, Marcos (Roberto, 57).
   Goleadores: 1-0, m. 15: Brais Cancela (p). 2-0, m. 27: Brais Cancela. 2-1, m. 37: Gonzalo. 3-1, m. 67: Brais Cancela. 3-2, m. 73: Jairo.

Sensacional vitoria da Asociación de Veteranos da SCD Malpica, na "Porta Santa" de Paiosaco, ante A.C.D. San Ramón de Veteranos, (0-4).
   Este triunfo permítelle aos malpicáns, achegarse ao punto do terceiro posto da táboa.
   Goleadores: 0-1, m. 40: Palermo. 0-2, m. 72: Palermo. 0-3, m. 87: Mútiu. 0-4, m. 88: Arcay.