Libros
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

domingo, 25 de marzo de 2018

Resultados e clasificacións da "Costa":

Derrota dos cadetes esta mañá na "Pedra Queimada" ante o Ponteceso SD (0-1), os malpicáns aída que dominaron nos conseguiron remontar o gol dos da Vila do Pondal no m. 55.
    De infarto pode calificarse o partido celebrado esta tarde na "Pedra Queimada" entre á SCD Malpica e o Camariñas FC, encontro que non se decidiu ata os últimos minutos.
   Comezou moi ben á SCD Malpica, pois, tras unha excepcional xogada por banda esquerda do debutante Hugo, acabou cun formidable centro que Ures rematou a rede.
     Remontou o Camariñas FC, neste primeiro tempo pero acabou sucumbindo na segunda parte tras uns minutos de inspiración dos locais froito dun baixón físico dos vistantes.
      Goleadores: 1-0, m. 3: Ures a centro de Hugo. 1-1, m. 16: Rodrigo, de cabeza a saída dun saque de corruncho. 1-2, m. 31: Nico, de remate na área pequena a saque de falta. 2-2, m. 75: Nico en propia meta a tiro de Dani Casal. 3-2, m. 77: Manteca, tras centro de Dani Casal.

Severa derrota dos veteranos do Malpica, os veteranos, que, só conseguiron xuntar 8 futbolistas, caeron severamente derrotados polo CD Baio po 1-7.