Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

domingo, 28 de abril de 2019

Liga da Costa: resultados da xornada 29ª:

Á SCD Malpica deu un golpe na mesa esta tarde, penúltima xornada de liga, descargando na campo do "Cairo" toda á adrenalina que levan dentro todos os futbolistas que á compoñen.
   O perigo de descenso que se cernía no equipo malpicán, queda resolto, coa importante vitoria conseguida hoxe ante o segundo clasificado, dominando unha primeira parte para enmarcar e, retirándose aos vestiarios coa vantaxe de dous goles no marcador.
   Na segunda parte os malpicáns, souberon nadaer e gardar a roupa, tremando das embestidas dos cormeláns, e, aínda tiveron arrestos para conseguir aumentar a conta de goles.

O conxunto malpicán formou así: Ángel; Jorge, (Brais Ceán, 54), Andy, (Dimitri, 79), Cristian, Laik, (J. Fuentes, 48), Capelán, Aitor, (David, 72), Roberto, Jairo, (Marcos, 76), Gonzalo, Mante.
  Goleadores: 0-1, m. 10: Aitor. 0-2, m. 43: Aitor. 1-2, m. 56: Alejo. 1-3, m. 65: Aitor. 2-3, m. 90: Samu.

O equipo da Asociación de Veteranos da SCD Malpica, non tivo hoxe competición, ao quedar eliminado da promoción de ascenso e esperar ao sorteo dos oitavos de final da copa.