Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

sábado, 18 de agosto de 2018

Actualidade da SCD Malpica:

SEGUNDO AMIGABLE DA TEMPADA:

Á SCD Malpica, disputou na noite de hoxe en Tordoia (equipo da 1ª Autonómica), o segundo partido da pretempada, no campo "Gorgullos", fronte á SD Tordoia.

Á directiva malpicán, adquiríra un compromiso co adestrador do conxunto de Tordoia para ir a disputar un amigable ao seu campo, pero non contaba que a última hora tivera as baixas de Gonzalo Vilariño e Brais Lado, ademais no descanso, por motivos particulares, tiveron que abandoar o equipo Dani Casal e Juan Fuentes, en total catro puntais, tendo que aliñar de dianteiro o segundo porteiro, Ángel Lamas, por falta de efectivos.

Resultado: SD. TORDOIA  3 - 1  SCD MALPICA

Goleadores:  0-1, min. 37: Dani Casal. 1-1, min. 75: Gonzálo. 2-1, min. 83: Rubén Fariña. 3-1, min. 88: Rubén Fariña.

O encontro como pode apreciarse nos minutos que se moveu o marcador, foi moi nivelado ata os último cuarto de hora, onde, as baixas indicadas no equipo da SCD Malpica mermaron o seu potencial.