Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

sábado, 7 de diciembre de 2019

Resultados e clasificacións Xuvenis e Afeccionados"Costa":

Agónica vitoria da SCD Malpica na "Pedra Queimada" ante o Sp. Zas, (1-0).
   Os malpicáns, relaxadísimos na primeira parte, ante o que consideraban unha "pera en doce" polo posto de "faroliño vermello" que ocupa o Sp. Zas, non foron quen de disparar nin un tiro a porta neste tempo. É verdade, que os sportinguistas, cunha marcaxe individual e presionante sobre os homes clave malpicáns, derrocharon unha preparación física encomiable, e, aínda que, tampouco tiraron nada a gol, lograron chegar ao tempo de "lecer" cun empate xusto ao marcador.
   Na segunda parte mellorou a intensidade do partido en ambos equipos, abríndo liñas os sportinguistas nos primeiros 15 minutos e sorprendendo aos malpicáns e, o que non habían conseguido facer nos primeiros 45 minutos, (tirar a gol) nestes, bombardearon con insistencia a porta de Damián, aínda que iso sí, sen eficacia.
   Pola súa banda os sorprendidos locais, despois destes primeiros minutos espertaron, e comezaron tamén a acosar a portería visitante, con balóns de Aitor  buscando as bandas na que os centros se repetían pero o gol non chegaba; houbo no min. 78 un remate ao poste por parte local, e, por fin no minuto 90, unha xogada individual de Jairo no vértice da área, váise de dous rivais e o seu centro pasado ao segundo pau, permítille a Mante introducir o "coiro" na portería, ante o delirio de futbolistas e afección malpicán.

Formación da SCD Malpica: Damián; Mante, Kevin, (Brais Ceán, 70), Belar, (Dimitri, 84), Laik; Migueliño, (Marcos Núñez, 61), Andy, Michi, Jairo, Aitor, Esmorís.

Goleadores: 1-0, m. 90: xogada individual de Jairo dentro da área qué, tras zafarse de dous contrarios centra ao segundo pau, alí chega Mante lanzado e  remata a gol.

Ambiente e incidencias: Tan só unhas 75 persoas nas bancadas, nunha tarde sen chúvia e con sol, 12º de temperatura. O malpicán Marcos Núñez, recibiu tarxeta amarela xunto con dous futbolistas e adestrador visitantes.
 Resultados e clasificacións da xornada:

Publícanse a continuación os resultados e clasificación da 1ª Galicia de xuvenís disputados na tarde de hoxe, correspondentes á 12ª xornada na que non participou á SCD Malpica por corresponderlle descanso, trala retirada do SD San Lourenzo: